Nyheter

Ett av världens bästa CMS?

Tiden är en bristvara, vilket blir allt tydligare. innehåll på webben ska med fördel vara möjligt att redigera snabbt och problemfritt. För att användaren ska ha möjlighet prova först så bör verktyget vara kostnadsfritt. Ett enormt stort verktyg som stämmer in på dessa kriterier, är WordPress.

Effektiv marknadsföring

När man lanserar på nätet är beteenden hos potentiella kunder en viktig faktor att känna till. Med tanke på att hastigheten och konsumtionen av information är av högre intensitet i denna miljö måste såväl arbete med varumärke som annonsering adapteras. SEO har stor relevans för långsiktig exponering, och sociala nätverk är en oumbärlig plattform.

Plugins – nybörjarens bäste vän

En fantastisk hjälp i sökmotoroptimeringsarbetet är insticksprogram. Ett av de mest använda programvarorna i pluginform för sökmotoroptimering är SEO by Yoast, vilket är fenomenalt bra. Det är viktigt att komma ihåg att använda adekvata insticksprogram när du anpassar alla introduktionssidor!

Hitta det perfekta temat

Det har stor betydelse för sajten att ha ett bra tema som lyfter fram bilder! En tilltalande design gör att många besökare stannar längre på webbsidan. Att ha rätt till att posta bildmaterialet är av extremt stor vikt, lagarna är stenhårda, så kolla detta en extra gång!